kuolleetkin_muuttuvat_1500x1000px

Pimento Galleria Kulmassa


 

Vanha venemakasiini Kallaveden äärellä Kuopiossa huokuu sadan vuoden aikana kerättyä tunnelmaa. Näyttelytilana Galleria Kulman makasiini on kesäkäytössä vasta toista vuotta. Juhannuksen jälkeen avautuneet näyttelyt Pimento ja Töitä perkele! ovat auki 20.7.2016 saakka osoitteessa Tulliportinkatu 1.

Tummiksi ja puhutteleviksi sanottujen valokuvieni ja videotyön juuret ovat omissa kokemuksistani. Poissaolo, elämän hetkellisyys ja valokuvan perimmäiset olemukset ovat näkyvillä kuvissa. Samassa tilassa, toisessa huoneessa olevat Jussi-Pee Hämäläisen työt ovat mielestäni jotain nykytaiteen ja kulttuurihäirinnän väliltä ja töissä (Perkele!) näkyy närkästys ajanhenkeen.

Seuraava näyttely jossa olen mukana on Valokuva- ja mediataideyhdistys Valmed ry:n yhteisnäyttely Kuopio juhlii tapahtuman ja taiteidenyön aikaan viikonloppuna 26.-28.8.2016.

p.s. Avajaiset oli tosi hauskat! Kiitos paljon kaikille kävijöille, Mika Jaakkolalle upeasta livemusiikista ja kiitos vielä iltaan asti jaksaneelle Dj kaksikolle sekä tanssijoille.