• PS16

Rakkaudesta tarroihin – PS16


Täällä Savon syrjässä asuessa tulee nautittua näyttelyistä aina ja vain silloin kun kaupungissa käy. Lompakkoon on huomaamatta kertynyt museoiden pääsylipputarroja niin että se pian muistuttaa lapsuudessa tarroin peittämääni sänkyä jossa oli maitomainostarrat, mäkihyppääjät ja piirroshahmot vierekkäin. Yli sata tarraa, muistan laskeneeni.

Suurin osa pääsymaksun perivistä museoista ja gallerioista vielä antaa tarran. Kiasma luopui taannoin tarroista ja siirtyi palautettavaan muoviläpyskään. Huomasin vasta viikkoja PS16 – Pohjois-Savon valokuvan aluenäyttelyn avajaisten jälkeen, että tämä on ensimmäinen näyttely jossa olen mukana – josta saa tarran! Pienestä sitä voi olla iloinen. Oman näyttelyn tarrasta lompakossa.

 

lompsa3_netti

 

Neljän vuoden välein järjestettävä Pohjois-Savon valokuvan aluenäyttely on perinteisesti pidetty Kuopion tunnelmallisessa VB-valokuvakeskuksessa. Vuoden 2016 näyttelyn jurynä toimi Hanna-Kaisa Hämäläinen ja Marko Hämäläinen Muuramesta. PS16 – Pohjois-savon valokuvan aluenäyttely on avoinna VB-valokuvakeskuksella 21.2.2016 saakka.

 

vb_ps16_katarina_karppinen_netti

 

Seuraava näyttely on suunnitteilla yhdessä Jussi ”Hässi” Hämäläisen kanssa Kuopion venesataman kupeessa olevan Kallamariinan makasiiniin kesä-heinäkuun vaihteeseen – Kuopion Taidetorin yhteyteen.

0 Comments

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.